Select Page

 El 31 d’agost i el 2 de setembre tindrà lloc el Taller de Cuina Intergeneracional organitzat pel grup URBACT: Volunteering Cities, en el qual participen diferents departaments de l’Ajuntament d’Altea com Joventut, Projectes Europeus, Participació Ciutadana i Benestar Social. A més a més de les associacions Corazón Exprés, Creu Roja i DeAmicitia.

El taller de cuina URBACT, gratuït per als assistents, té com a objectiu millorar les relacions entre els joves i els majors del municipi, a partir d’un taller de cuina on es prepararan dos plats principals i dos postres. L’activitat estarà guiada per una cuinera professional.

La iniciativa es desenvoluparà a l’Aula de Cuina Municipal en horari de 10:00 a 12:30 hores els dies 31 d’agost i 2 de setembre. L’edat dels participants serà entre els 12 i 16 anys, en el cas dels joves i de 60 i 75 anys, en el cas dels més majors.

Les places per participar són limitades i la inscripció es realitzarà per ordre de sol·licitud. Els interessats o interessades a participar s’han d’inscriure al telèfon 965 84 13 34 o enviar un correu electrònic a joventut@altea.es.

Els tallers es realitzaran complint les normes de seguretat i l’ús de mascareta serà obligatori.

Pin It on Pinterest