Select Page

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Altea, ha posat en marxa un taller de cuina de supervivència. Una activitat molt demandada per la joventut alteana per a tindre eines i receptes senzilles per al dia a dia. Les principals receptes que s’aprendran en aquest taller serà com fer una truita de creïlla o diferents plats de pasta.

El taller és completament gratuït i està destinat a joves d’entre 16 i 30 anys. S’impartirà el divendres, 21 d’abril, de 18.00 a 20.00 hores a l’Aula de Cuina i les places són molt limitades per l’aforament d’aquesta. Les inscripcions s’han de cursar per telèfon al 661689083 o per mail a joventut@altea.es.

“La cuina sana, tradicional, però alhora senzilla i ràpida és una cosa molt demandada per la nostra joventut, per això hem organitzat aquest taller. Els tallers de cuina funcionen molt bé i per això estem organitzant uns altres, de diferents temàtiques i àmbits perquè continuen aprenent receptes i trucs de cuina”, ha comentat la regidora de Joventut, Marta Lloret.

Pin It on Pinterest