Select Page

El ciclista alteà Jaume Guardeño Romá, membre de l’Infinobras Zafiro, s’alçava el cap de setmana amb la Volta a Girona en categoria Juvenil. Una prova de dues etapes en que quedava primer en la de Batet de la Serra amb 2h i 43 min amb un recorregut de 105 km i a l’endemà “vaig anar a defensar el liderat”, com el mateix ens comenta.

Jaume Guardeño s’ha convertit en tota una revelació del ciclisme juvenil. Si fa uns dies era convocat per la Selecció Espanyola de Ciclisme, este cap de setmana ha aconseguit una nova fita. Ha guanyat la Volta a Girona en categoria Juvenil. A la primera carrera que disputa després del confinament ha quedat 1r en la general; 1º en muntanya; millor jove a la general i en muntanya i s’alça amb el mallot de líder. Tot un èxit per este jove esportista alteà que somia amb dedicar-se de forma professional al ciclisme i que, a tenor dels èxits que està obtenint, en un futur podrà fer realitat la seua il·lusió.

A la primera de les etapes de la Volta a Girona, de 105 km de recorregut i un llarg ascens, Guardeño s’escapava de l’escamot, al costat de dos corredors més a falta de 25 km per arribar a la meta i quan quedaven 5 km decidix atacar, arribant a la meta 34 segons abans que el segon classificat i a 1 minut 20 segons de l’escamot. “vaig gaudir amb la carrera”, comenta Jaume, que ha explicat que en la segona etapa “vaig anar a defensar el liderat”. “Vaig arrancar algunes vegades però finalment com estava jo només del meu equip, encara que es van escapar dos corredors, vaig optar per quedar-me al gran grup i lluitar en l’esprint final en que vaig quedar 6è”, relata amb certa emoció.

Esta victòria a la Volta a Girona és un pas més en la carrera cap al ciclisme professional de Jaume Guardeño qui no ha deixat passar ni un dia per seguir entrenant i arribar a la meta que s’ha marcat, viure de la seua passió, el ciclisme.

Després d’estos bons resultats, el regidor d’Esports, Pere Barber, vol felicitar el jove alteà per la seua victòria i desitjar-li molt d’èxit en les seues properes cites esportives.

Pin It on Pinterest