Select Page

Amb l’ascens a la màxima categoria, el jove ciclista compleix el somni de la vida.

El jove ciclista alteà Jaume Guardeño Romá, de tan sols 20 anys, arriba a la màxima categoria del ciclisme amb el seu ascens a Professional, després de només dos temporades a la categoria SUB-23. És el Caja Rural-Seguros RGA l’equip en què disputarà la temporada que ve i com ell sempre diu, “córrer en professional és el somni de la meua vida”.

Després de dos temporades a l’equip Filial Caja Rural-Alea, la seua regularitat i bons resultats a les proves disputades, com la seua victòria a La Bidasoa i el seu segon lloc en dos proves d’alt nivell, la seua confirmació definitiva arriba amb el bon paper disputat a la Vuelta a Portugal en què va debutar com a “stagiaire” i en què es va assegurar el mallot blanc a la contrarellotge individual i un 5è lloc en la dura etapa Senhora de Graça.

La dedicació i les ganes que Jaume Guardeño posa a la seua passió, el ciclisme, segur el convertiran en una promesa de l’àmbit internacional, però de moment veurà complert el seu somni de xiquet de córrer a la categoria Professional al costat dels millors ciclistes del món.

En nom del municipi d’Altea, l’edil d’Esports, Sara Soler, felicita el jove alteà pel seu ascens a Professional i li desitja molta sort per a les properes temporades.

Pin It on Pinterest