Select Page

El diumenge 9 d’agost tindrà lloc una ruta mediambiental que discorrerà pel Corredor Verd d’Altea, des de la desembocadura del riu Algar fins a la Caserna de Carrabiners, proper a Villa Gadea. L’activitat, organitzada pel Parc Natural de Serra Gelada en col·laboració amb les regidories de Medi Ambient i Turisme, té per objecte donar a conèixer i gaudir el ric patrimoni ambiental alteà.

A Altea podem trobar diferents espais naturals protegits de gran bellesa i importància ambiental, estretament relacionats entre ells, com són la zona humida protegida de la desembocadura del riu Algar, l’àmbit marí protegit inclòs al Parc Natural de la Serra Gelada o el futur monument natural de l’Aflorament Volcànic de Cap Negret i Platja Fòssil. Tres espais que esta ruta abasta.

L’activitat és gratuïta, però la inscripció és obligatòria ja que el nombre de places és limitat i s’atendran les sol·licituds per ordre d’entrada al correu electrònic del Parc Natural serragelada@gva.es, per a més informació poden telefonar al 629 321.248, en horari d’oficina de 09:00 a 14:0 h. La inscripció es podrà realitzar fins el divendres 7 d’agost.

D’altra banda, els participants han de tenir en compte que l’activitat és lineal, és a dir finalitza a la caserna de carrabiners pròxim a “Vila Gadea” i els vehicles es quedaran al pàrquing al costat de riu Algar, per la qual cosa s’ha de tenir en compte el temps necessari per recórrer els aproximadament 2.5 km per tornar fins a la zona de pàrquing o organitzar-se entre les famílies per disposar d’un vehicle en cada zona (pàrquing al costat de riu Algar i pàrquing de “Vila Gadea”) una vegada finalitze l’activitat.

Com a responsables de les regidories de Turisme i Medi Ambient, Xelo González i Jose Orozco, respectivament, conviden a alteans, alteanes i visitants a participar de l’activitat ja que a més de conèixer el patrimoni alteà, podran gaudir d’un entorn únic com és el de l’Olla d’Altea.

Pin It on Pinterest