Select Page

El proper dissabte 18 de maig els amants del senderisme tenen l’oportunitat de gaudir d’una jornada de divulgació ambiental i paisatgística en un dels paratges més espectaculars d’Altea, com és el Fort de Bèrnia. Amb un nivell mitjà de dificultat, l’activitat estarà conduïda pel arqueòleg Juan Pablo Donadei.

L’activitat pròpiament dita donarà inici a les 9:30h i la ubicació de la eixida serà la Font de la Barca, però cal estar al punt de partida 15 minuts abans.

La durada aproximada de la ruta serà de 4 hores i cal portar calçat i roba còmoda per a senderisme; motxilla amb aigua i esmorzar, gorra i ulleres de sol.

L’aforament màxim del grup és de 20 persones i l’activitat està destinada a persones de més de 18 anys. La reserva gratuïta es pot fer a altea@touristinfo.net , telefonant al 965 84 41 14 o de forma presencial a la Tourist Info Altea, ubicada al c/ Sant Pere 14.

Des de les regidories de Turisme i Medi Ambient s’anima la població a participar en esta singular jornada de senderisme i divulgació, el paratge a visitar de la qual és únic.

Pin It on Pinterest