Select Page

Durant el matí de hui, la Xarxa Tourist Info ha desenvolupat una Jornada de Formació destinada als municipis adherits al programa PIC com a Punts d’Informació Col·laboradors del Parc Natural de Serra Gelada –Alfaz, La Vila, Benidorm i Altea-.

En el transcurs de la jornada, en què han participat els tècnics de les Tourist Info dels municipis esmentats, entre ells els d’Altea, s’ha rebut els participants a les 10:00h i tot seguit s’ha realitzat un recorregut a peu per la Ruta Roja del Parc Natural de Serra Gelada, aturant-se en aquells punts que permeten fer una descripció detallada de les característiques naturals i culturals més rellevants, no només de la ruta sinó de tot el parc natural del qual forma part la Badia d’Altea.

“El programa PIC té per objecte la difusió i millora de la informació als visitants sobre els parcs naturals, que es concreta a l’adhesió voluntària de les oficines Tourist Info i Altea està adherit a este programa”; explica l’edil de Turisme, Xelo González, que ha valorat positivament esta adhesió, així com ha agraït l’elecció del Parc Natural de Serra Gelada per desenvolupar la jornada formativa del dia de hui.

 

 

Pin It on Pinterest