Select Page

Este dijous, 30 de juliol, comença ‘’Música a Boqueta Nit’’ el cicle de concerts d’estiu que organitza la regidoria de Cultura i que es perllongarà els dijous del mes d’agost, a les 21 hores, a l’auditori de la Plaça de l’Aigua.

El cartell d’enguany presenta una barreja d’estils musicals i artistes de reconegut prestigi. Inaugura el cicle Hilari Alonso, l’artista de Sagunt que es suma a la nova generació de cantants folk que estan renovant la cançó tradicional valenciana.

El 6 d’agost arriba a l’escenari de la Plaça de l’Aigua Spanish Brass que presentarà el seu espectacle ‘’(a) LIFE’’. Amb més de 30 anys de trajectòria en el món de la música de càmera, esta formació és un dels quintets més dinàmics i consolidats del panorama musical espanyol.

Els ritmes ska-latin seran els protagonistes del concert del dia 13 d’agost a càrrec de Tito Pontet, la banda de música jamaicana i llatina de l’Alcoià. Després de 5 anys de trajectòria musical i la publicació del seu primer EP, Candela (2017), la banda presenta el seu segon treball, Bon Port (2019), i un nou directe amb el qual ens acosta la seua particular visió dels ritmes tradicionals del Carib i el Pacífic com el mambo, el boogaloo, el reggae i la cúmbia.

El 20 d’agost actuarà Leuka Ensemble presentant el seu treball ‘’Aires porteños’’ i tancarà el cicle Sedajazz Dixieland, el 27 d’agost. Una de les formacions de música dixie més veteranes del nostre país. Des de la seua fundació al 1991 ha recorregut més de 800 escenaris per tota la península. Un repertori de caràcter totalment festiu apropiat per a esdeveniments amb el públic més heterogeni.

Les entrades es poden comprar on-line a www.alteacultural.com i de forma presencial (amb import exacte) a la Casa de Cultura d’Altea i en taquilla des d’una hora abans de cada actuació. A més a més, es posa a la venda un abonament per a totes les actuacions.

Per motius de seguretat i prevenció anti Covid-19, cal ocupar els seients abans de les 21 hores. Els seients no ocupats podran ser oferts a altres assistents en cas d’aforament complet. Cal seguir també les normes generals de prevenció com ara l’obligatorietat de portar màscara, fer ús del gel desinfectant a l’entrada del recinte i romandre asseguts durant tota l’actuació.

La regidora de l’àrea, Aurora Serrat, ha convidat a totes les persones amants de la música a gaudir, un estiu més, d’este cicle que des dels seus inicis ha tingut una gran acceptació per part del públic. ‘’Enguany hem seguit apostant per composar un cartell amb varietat d’estils musicals, agrupacions joves i altres amb llarg recorregut musical que ens faran gaudir novament de la música a l’aire lliure en un espai tan atractiu com l’auditori de la Plaça de l’Aigua’’.

 

Pin It on Pinterest