Select Page

La regidoria de Cultura ha anunciat l’actuació de VerdCel emmarcada en la celebració del dia de la Comunitat Valenciana el 9 d’octubre. El concert tindrà lloc a les 19:30 hores a la Plaça de l’Aigua amb entrada gratuïta amb reserva.

Segons ha detallat la responsable municipal de Cultura, Aurora Serrat, “VerdCel presentarà en format de banda completa els seus dos últims treballs, SOS i Bifocal, on també hi haurà espai per cançons d’altres discos i versions conegudes de diversos autors”. “Bifocal: Ras i Pols” és considerat un punt d’inflexió en la composició, la producció musical i el concepte del grup amb una veu pròpia dins el llenguatge modern de la Cançó. Per altra banda, SOS és el disc creat sobre la crisi sanitària, amb temàtiques com l’ecologia i el sistema econòmic i social actual, de les vivències en confinament i dona veu als verdaders protagonistes d’aquesta pandèmia (sanitaris, víctimes, etc.), sempre amb una visió d’esperança i constància per a veure llum després. Musicalment el disc se situa en el terreny de la cançó d’autor actual, sempre a la recerca d’un llenguatge propi, en la lírica, el contingut i l’estètica.

VerdCel és el projecte de cançó d’autor d’Alfos Olmo, el qual compta amb díhuit anys als escenaris, 12 discos publicats, 8 llibres-poemaris i còmics, i variats films en format curt, documental, videoart o clip.

Serrat també ha destacat que la cançó D’esquena, inclosa en Bifocal, anomena Altea. “La peça defineix el pas del temps i com el seu litoral ha canviat enormement des que Alfons, de ben menut, passava els caps de setmana i el període d’estiu a un càmping, ja desaparegut, prop de l’Albir”.

Les entrades es poden reservar en www.alteacultural.com o presencialment en la Casa de Cultura de 9 a 14 hores i de 17 a 20 hores.

Pin It on Pinterest