Select Page

La regidoria de Cultura ha donat a conèixer el programa de concerts que componen Música a Boqueta Nit 2023 i són 9 les propostes que durant cada dijous de juliol i agost ompliran la Plaça de l’Aigua de bona música; així ho han informat la recent nomenada edil d’àrea, Pepa Victoria Pérez i el director musical de la proposta, Juan Tomás Laviós.

“Este és un projecte consolidat i la present edició ja és la setzena. Com és habitual, els dijous de juliol i agost a les 21.00h podrem gaudir de diferents concerts. Arrenca la programació amb les tres primeres setmanes de propostes de la Societat Filarmònica Alteanense i tot seguit, la resta de concerts estan programats per la regidoria de Cultura”. Ha explicat la responsable d’àrea municipal.

L´edil ha indicat que la venda d´entrades està disponible a la Casa de Cultura, a www.alteacultural.com i una hora abans de les actuacions a la mateixa Plaça de l´Aigua. “L’aforament està limitat a 200 persones i com sabeu és un cicle de concerts que té molt èxit, per la qual cosa recomane, qui estiga interessat a assistir que adquirisca les entrades com més aviat millor”; ha matisat Pepa Victoria Pérez.

La regidora ha agraït a la SFA la seua disponibilitat i feina a l’hora de fer els tres primers concerts.

Per part seua, Juan Tomás Laviós, director musical de la iniciativa ha detallat les agrupacions que oferiran cadascun dels concerts i l’estil musical dels mateixos.

Programa de concerts

Dijous 6 de juliol; dijous 13 de juliol i dijous 20 de juliol, “Música a Clau de Blau”, que són els tres concerts que ofereixen les diferents agrupacions de la SFA i de la comarca. El primer serà a càrrec de la Bandeta Jove de la SFA. El 13 de juliol serà la Big Band Taller Ateneu La Vila, un projecte innovador de música moderna. I el 20 de juliol s’estrenarà una nova agrupació nascuda al si del conservatori d’Altea com és la Bandeta La Criança.

Dijous 27 de juliol, Three Bells, format per tres grans trompetistes procedents de diferents àmbits i que estrenen projecte.

Dijous 3 d’agost, Marina Big Band: Llatina, procedent de Dénia, encapçalada per la cantant Eva Olivencia, amb una àmplia trajectòria com a cantant de jazz.

Dijous 10 d’agost, “Esther” cantautora que té una llarga trajectòria i que porta el projecte “les cartes que mai vaig cremar”.

Dijous 17 d’agost, “Mouloud el Meskaui “amb música nord-africana.

Dijous 24 d’agost, “Connecta Percussió”, un grup de percussió amb dos joves promeses que ja han guanyat molts concursos i estan becats en diferents estudis.

Dijous 31 d’agost, “Cucumpá Orquestra”, un projecte de música llatina els components del qual resideixen a Altea i a la Marina Baixa.

Finalment, la responsable d’àrea i el director musical del projecte han animat els alteans, alteanes i residents a la Comarca a gaudir dels concerts que presenta la XVI edició de Música a Boqueta Nit.

El preu de les entrades és de 9€ per entrada individual a taquilla i 6€ si la compra és online. L’abonament per a les actuacions del 6 al 20 de juliol és de 15€ i 12€ compra en línia i l’abonament per a les actuacions del 27 de juliol al 31 d’agost és de 35€ o 28€ si la compra és online.

Pin It on Pinterest