Select Page

La regidoria de Cultura ha donat a conèixer el programa de concerts que componen Música a Boqueta Nit 2022. En total són 8 les propostes que durant cada dijous de juliol i agost ompliran la Plaça de l’Aigua de bona música; així ho han informat l´edil d´àrea Aurora Serrat i el director musical de la proposta, Juan Tomás Laviós.

“Com és habitual, este any la Societat Filharmònica Alteanense arranca la programació durant el mes de juliol, en este cas amb dos propostes diferents que ocupen 3 dies i una repeteix donat l’èxit del passat any i és música “En Clau de Blau” que va agradar molt al públic i des del 28 de juliol fins al 25 d’agost tindran lloc els concerts organitzats per la pròpia regidoria”; ha detallat la responsable municipal de Cultura.

Pel que fa als horaris dels concerts, Serrat ha indicat que els concerts organitzats per la regidoria tindran lloc a les 21:00 hi els altres varien per la seua durada.

Pel que fa a la venda d’entrades, la regidora de Cultura ha explicat que “és l’habitual de forma presencial a la Casa de Cultura i una hora abans de cada concert a la mateixa Plaça de l’Aigua; així com a www.alteacultural.com  Però este any s’ofereix la possibilitat d’adquirir abonaments enumerats i la resta de les entrades seran sense numerar i això significa que els seients s’aniran ocupant conforme vaja arribant la gent fins a completar l’aforament de 200 persones” .

A més, Aurora Serrat ha detallat que, “hi haurà un abonament per als tres primers concerts i un altre per als cinc restants i el seu preu és de 13€ en venda física i 12€ en venda online per al primer cicle i el segon cicle 22€ venda física o 20€ en venda online. La venda d’abonaments es farà fins al 6 de juliol, una vegada transcorregut aquest període els abonaments que no s’hagen venut passaran a ser venda de bitllets individuals”. El preu de l’entrada individual serà de 6€ si s’adquireix de forma presencial i 5€ en venda en línia; “però i hi ha dos concerts que els considerem més multitudinaris, el preu dels quals serà de 9€ en venda física i 8€ en venda online”; ha matisat Serrat.

Aurora Serrat ha agraït a la SFA la seua disposició i feina per participar un any més a Música A Boqueta Nit.

Per part seua, Juan Tomás Laviós, director musical de la iniciativa ha detallat les agrupacions que oferiran cadascun dels concerts i l’estil musical dels mateixos.

Programa de concerts

Dijous 7 de juliol, a les 20:30h, Boleros. L’orquestra de Pols i Pua de la SFA i l’agrupació comarcal Marina Boleros faran un homenatge als boleros.

Dijous 14 de juliol, a les 20:00h, “En Clau de Blau”, festival homenatge a l’Orquestra Blava a càrrec de la Bandeta Bèrnia i Bandeta Altea Musics”.

Dijous 21 de juliol, a les 20:00h, continua l’homenatge a l’Orquestra Blava, en aquest cas a càrrec de la Bandeta Jove d’Altea i l’Osquestra Blava de la SFA.

Dijous 28 de juliol, a les 21:00h “Exquisideces-Art Of Brass”. Grup de cambra format per instruments de vent metall amb professionals de l’Orquestra i la Banda Municipal de València.

Dijous 4 d’agost, a les 21:00h, Xavier de Bétera, Cant d’Estil

Dijous 11 d’agost, a les 21:00h, Jazz Modern –Pepe zaragoza 5et Feat. $ Perico Sambeat.

Dijous 18 d’agost, a les 21h, Duo Dídyma, amb Oihane Jimeno i Cecilia Ferraz, música Folk Celta

Dijous 25 d’agost, a les 21:00h, Mo’Roots- Nous Horitzons, barreja d’estils com el reggae, el rock, la música llatina, que genera una personalitat pròpia en cada tema musical.

Després d’explicar la proposta de concerts d’este any, Laviós ha convidat a assistir-hi i ha destacat la qualitat musical dels mateixos i la varietat d’estils de què el públic en podrà gaudir.

Pin It on Pinterest