Select Page

Juntament amb Torrevella és l’únic Club Nàutic de la Comunitat Valenciana que posseeix esta certificació

Davant la difícil situació ocasionada per la COVID-19 i amb la intenció d’abordar aquesta crisi de la manera més efectiva possible, a finals de maig el Club Nàutic d’Altea creava un Comitè per a la Gestió de l’Risc compost per treballadors i responsables de l’entitat de les diferents àrees i departaments. L’entitat alteana ha creat per a totes les seves àrees: varader, esports, restaurant i recepció, nombrosos procediments de qualitat i ha generat un estricte protocol per complir amb tots els requeriments de seguretat aconsellats per les autoritats sanitàries.

Després de la celebració de el Comitè de Certificació constituït per l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE) per atorgar el segell Safe Tourism Certified a les empreses i organitzacions públiques i privades que han superat les auditories independents realitzades en cadascuna d’aquestes organitzacions, el Club nàutic d’Altea i el Restaurant Bon Vent han obtingut el segell emès per l’ICTE que certifica la implantació de les mesures de prevenció de contagi davant de la SARS-CoV-2.

El Club Nàutic d’Altea és l’únic Club Nàutic de la Comunitat Valenciana que posseeix este certificat al costat de l’RCN de Torrevella. Per la seua banda, el restaurant Bon Vent és el primer establiment d’hostaleria d’Altea en aconseguir este segell de turisme segur. El ICTE ha definit un conjunt de normes per a la prevenció de contagis davant el nou coronavirus SARS-CoV-2 després de l’encomana de el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme a través de la Secretaria d’Estat de Turisme, en consens amb tot el sector -patronals, sindicats, CCAA, municipis i associacions de prevenció de riscos laborals- i validades pel Ministeri de Sanitat. En breu s’espera que estes normes es converteixquen en normes ISO, i per tant tinguen un àmbit internacional.

El compliment de les normes i la seua certificació demostren l’esforç del Club Nàutic d’Altea per mantenir els espais segurs enfront de la prevenció de contagis, disposar de plans de neteja i desinfecció complets i de mitjans de protecció adequats, per a empleats, clients i visitants de les instal·lacions.

Pin It on Pinterest