Select Page

Altea ha estat present a la XXII edició de Madrid Fusión Alimentos de España, que té lloc a IFEMA del 29 al 31 del present mes de gener. “Madrid Fusión és una cita obligada per a Altea ja que és notòria la qualitat i el bon gust de la gastronomia alteana i la rellevància de la mateixa al camp turístic”; ha apuntat l´edil de Turisme, Xelo González.

Com ha recordat González, “Madrid Fusión s’ha convertit en referent culinari, on es congreguen el talent, el coneixement, la innovació i també l’experiència”. “Un espai en què participen xefs tant nacionals com internacionals de reconegut prestigi i en què, des de fa alguns anys està present la gastronomia alteana a través d’una demostració en directe a càrrec d’un restaurant alteà i que en esta vint-i-dosena edició de la fira ha sigut El restaurant Bon Vent del Club Nàutic”.

Xelo González ha explicat que “ha participat en nom d´Altea el restaurant Bon Vent amb una decidida aposta per la cuina de mar, de producte de proximitat i que identifica una part molt important de l´àmplia oferta hostalera del municipi”. Ha afegit la regidora, que no ha volgut deixar passar l’oportunitat de felicitar el Bon Vent pel seu bon fer.

Segons els detalls oferts per la responsable municipal de Turisme, el menú que el Bon Vent ha presentat ha estat basat en la cuina d’aprofitament i triperia i ha estat compost per “Tàrtar de Tomàca Rosa d’Altea amb salazons”; “L’ostra que va menjar un rap” -bombó amb fetge de rap i xocolata blanca i “Fideuà estil Bon Vent” -fideu fi torrat nº2, guisat de sípia amb la seua pròpia melassa i rap fresc-.

Una proposta que no ha deixat indiferent els qui l’han pogut degustar al pavelló 14 d’IFEMA Madrid, dins l’espai dedicat a la Comunitat Valenciana a l’Exquisit Mediterrani.

Pin It on Pinterest