Select Page

Els set serveis se sumen als sis que ja van aconseguir el distintiu el passat any i que el mantenen

El Club Nàutic Campomanes, el Club Nàutic d’Altea, el restaurant Bon Vent, l’hotel Ábaco, l’hotel Cap Negret, els Apartaments Turístics Mimar i la Policia Local d’Altea han obtingut el distintiu SICTED que reconeix la qualitat dels seus serveis. Així ho han informat l’edil de Turisme, Xelo González i el regidor de Comerç, Miguel de la Hoz, que han felicitat els guardonats.

Per aconseguir esta distinció de qualitat, estos serveis han rebut formació especialitzada impartida per la Cambra de Comerç d’Alacant i després d’esta formació ha sigut el Comitè de Distinció del SICTED qui ha determinat si obtenien la distinció; una certificació que posa de manifest la qualitat dels serveis turístics d’Altea i que aporta importants avantatges als qui la tenen.

“És l’Ajuntament d’Altea qui fa la proposta al SICTED sobre les empreses que volen comptar amb este distintiu de qualitat i convoca la Mesa de Qualitat del SICTED, qui analitza la viabilitat de la proposta i fa un seguiment de les empreses que han estat guardonades en edicions anteriors”; ha recordat González.

L’any passat van ser 6 empreses alteanes les distingides amb el reconeixement SICTED -Hotel SH Villa Gadea, Juan Bernardo Such Oliver -Rutes a Altea-, Vero Holiday Homes, restaurant La Capella, restaurant El Cantó del Palasiet i Tourist Info Altea, que renoven certificat i que, sumades a les d’este any, n’eleva a 13 en nombre de serveis que compten a Altea amb el distintiu de qualitat.

Com a responsable de Comerç, Miguel de la Hoz ha ressaltat “la importància de comptar any rere any amb un major nombre de reconeixements SICTED a Altea i el que és més destacat, la voluntat dels empresaris i comerciants de fomentar la qualitat dels seus negocis i serveis que presten”. Una qualitat que no només redunda en el propi benefici, sinó també en el del conjunt del municipi.

Després de donar l’enhorabona als nous reconeixements, els regidors de Turisme i Comerç animen la resta de serveis del municipi a sol·licitar-ne el reconeixement després de complir una sèrie de requisits en pro de la qualitat turística.

Comitè de Distinció

És un òrgan de suport a la gestió del SICTED, compost per personal de l’àrea de Qualitat i Desenvolupament Tecnològic de la Subdirecció General de Desenvolupament i Sostenibilitat Turística de la Secretaria d’Estat de Turisme, que té com a missió revisar el compliment de tots i cadascun dels compromisos dels establiments i destins presentats a comitè de distinció, reunint-se dos vegades l’any –el 15 de juny i el 15 de desembre–.

Pin It on Pinterest