Select Page

El regidor de Benestar Social i Sanitat, José Luis León Gascón, ha visitat este matí el lloc del Mercat Municipal de fruites i verdures “El callosí”, per concretar amb el seu gerent Juan Bta. Saval la realització d’una campanya solidària al mes de maig.

Esta campanya solidària comptarà amb una donació de fruita i verdura variada de temporada per part d’esta fruiteria local, amb l’objecte d’ajudar a aquelles famílies que ho necessiten en estos moments. Entre les fruites i verdures que contindrà la bossa solidària es podrà trobar pomes, plàtans, nespres de Callosa, enciam, tomàquets, cogombres, ceba, alls, julivert i altres.

Esta iniciativa de la borsa solidària donarà inici el proper dissabte 2 de maig i des de Benestar Social s’emetrà un val nominatiu canviable per a esta borsa de fruita i verdura.

En paraules de Saval, “des de fruites El Callosí hem pres la decisió de posar en marxa la campanya solidària Et tendim la nostra mà, que consisteix a ajudar les famílies amb vulnerabilitat a través d’una bossa solidària composta per fruites i hortalisses per a elles a partir del dia 2 de maig i durant tot el mes”.

Per la seua banda, el regidor de Benestar Social agraeix la iniciativa de la família Saval i felicita la mateixa per “la responsabilitat social que en este moment estan tenint a l’igual que molts negocis alteans. Amb estes ajuts es demostra, una vegada més, el gran sentiment que tenim tots en moments de crisi “.

Pin It on Pinterest