Select Page

El diumenge 10 de març, a partir de les 9:30 i amb eixida al recent estrenat passeig de la Platja del Bol, tindrà lloc una edició més de la marxa solidària que cada any organitza l’associació comarcal Anémona. Una marxa que congrega centenars de persones que s’uneixen per lluitar contra el càncer de mama i ginecològic.

A més, del gran suport social que esta marxa d’Anémona obté cada any, les institucions i empreses s’hi uneixen. És el cas dels ajuntaments d’Altea i l’Alfàs del Pi, que, per segon any consecutiu, donen suport a la iniciativa col·laborant en l’organització i el desenvolupament de l’activitat. Així ho han donat a conèixer este mateix matí les edils de Benestar Social d’Altea, Anna Lanuza i de l’Alfàs, Marisa Cortés.

“Esta és una iniciativa molt coneguda que cada any per aquestes dates esperem i que per segon any consecutiu es realitzarà conjuntament entre Altea i l’Alfàs”, ha assenyalat Lanuza. Com ha distinguit l’edil, “Anémona és una entitat coneguda al nostre municipi i també reconeguda perquè es té molta estima per la tasca que realitza; per això any rere any, un miler de persones col·laboren amb la marxa, assistint-hi o adquirint la samarreta solidària de la mateixa”.

Segons els detalls oferts per l’edil alteana, la marxa eixirà des de l’escultura en pedra amb el nom d’Altea i arribarà fins al Racó de l’Albir, amb tornada a Altea. 6 km de marxa tranquil·la en què pot participar tota la família.

Anna Lanuza ha agraït el suport que Anemóna presta a les persones malaltes, però també als familiars.

Per part seua, l’edil de Benestar Social de l’Alfàs del Pi, Marisa Cortés, s’ha sumat a les paraules d’agraïment cap a Anémona i ha convidat tota la comarca de la Marina Baixa a participar en la marxa que recorre la primera línia de platja sota el lema “Endavant!”.

“Estem treballant conjuntament Altea i l´Alfàs, una unió entre municipis i entitats que és destacable a l´hora d´organitzar activitats i col·laborar en campanyes solidàries d´este tipus”. Ha declarat Cortés, que s’ha compromès a continuar recolzant la lluita contra el càncer.

En nom d’Anémona, dos de les seues integrants a Altea, Lina Borja i Marisa Moltó han convidat la població a sumar-se a la marxa. A més, han recordat que la col·laboració es porta a terme a través de la “samarreta solidària”, la venda de la qual està en marxa des de fa algunes setmanes. En cas de no haver pogut adquirir-la abans de la marxa, el mateix dia de l’activitat, al lloc de eixida s’instal·larà un punt de venda; encara que recomanen adquirir-la abans perquè el darrer dia no hi ha disponibilitat de talles.

“Estem molt agraïdes als municipis col·laboradors i a la gent que hi participa”; ha apuntat Lina Borja. Tots els diners que es recapten aniran destinats a la investigació a través de GEICAM, centre de recerca constituït per més de 900 experts que treballen en més de 200 centres de tot Espanya investigant el càncer de mama. Han explicat Lina Borja i Marisa Moltó, que han avançat que el dia de la marxa hi haurà activitats destinades als més xicotets de la casa amb “Projectes Educatius”.

 

Pin It on Pinterest