Select Page

La direcció de Boqueres i la regidoria de Sanitat d’Altea estan treballant de forma diària molt propera i conscienciats perquè la residència estiga el més segura possible en estos moments de crisi pel COVID-19

Ahir dimarts, tenia lloc una inspecció presencial de Sanitat per part de Salut Pública on es van revisar una sèrie de punts d’interés per valorar la residència i els seus usuaris. Just després van tindre lloc la visita de l’UME, que va desinfectar tot l’interior de les instal·lacions, incloses les terrasses comunes. Una acció que se suma a les dues visites diàries que l’Empresa Pública d’Altea fa per desinfectar els accessos, aparcaments i zones exteriors enjardinades.

El regidor de Sanitat, José Luís León Gascón, aplaudeix el gran treball que s’està realitzant per part de La Pública i agraeix la visita de l’UME que espera siga cada setmana mentre dure l’Estat d’Alarma.

L’edil també ha comentat que ‘’la direcció de Boqueres ha pres moltes mesures perquè la residència estiga el més protegida possible i ha limitat l’accés a les famílies dels usuaris dies abans fins i tot d’entrar en Estat d’Alarma; tenen un control d’accés per als seus empleats amb la finalitat de poder assegurar que cap persona puga accedir amb símptomes a les instal·lacions; tots els dies netegen a consciència el que arriba de l’exterior com aliments, medicaments, etc; entre altres accions de prevenció. I totes les visites mèdiques al centre es realitzen amb la màxima seguretat i estan molt atents de la higiene diària dels usuaris i instal·lacions’’.

José Luís León Gascón ha conclòs assenyalant que ‘’la direcció de Boqueres i la regidoria de Sanitat no deixaran de treballar diàriament en pro de la millor qualitat sanitària de les persones majors que hi resideixen i el seu personal laboral’’.

Pin It on Pinterest