Select Page

Aquest programa europeu, liderat per l’associació De Amicitia, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea, IMED Llevant i AFLICAS

El projecte europeu de voluntariat juvenil i swing, A Fling Called Swing, va visitar ahir el centre de majors Les Boqueres d’Altea, dins dels seus objectius d’acostar aquesta música i fer costat a les persones majors. L’associació DeAmicitia lidera aquest projecte que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea, a través de la seua oficina de Projectes Europeus, IMED Llevant i AFLICAS.

A Fling Called Swing s’emmarca dins del programa Cos Europeu de Solidaritat i té per objectiu unir a un grup juvenil de voluntariat europeu i joventut local de música swing per a fer costat a les persones majors que han sentit fortament l’impacte de la pandèmia, com l’aïllament o que han derivat en malalties mentals. A més, es pretén reforçar el teixit associatiu d’escoles i associacions musicals i artístiques al voltant de tota la Comunitat Valenciana.

Com a part de les seues metes i objectius, aquest grup de joves van visitar ahir, dijous 8 de setembre, Les Boqueres on es va celebrar un concert i ball de música Swing amb integrants de diferents països, com Irlanda, Egipte, els Estats Units, Polònia, República Txeca, Sèrbia, Itàlia, Croàcia, Portugal i Espanya.

“Va ser una activitat molt enriquidora que es repetirà en més ocasions, per la qual cosa anime a la joventut alteana a participar, igual que convidem a més centres de majors a compartir aquesta experiència”, ha comentat la regidora de Projectes Europeus, Maria. A. Laviós. La duració d’aquest projecte és de 36 mesos i comptarà amb socis europeus i més de deu activitats.

 

Pin It on Pinterest