Select Page

El premio consiste de más de 2.000 euros para adquirir libros

La Biblioteca Pública d’Altea ha sigut guardonada amb el premi María Moliner, una distinció que s’atorga a aquelles biblioteques de municipis de menys de 50.000 habitants que duguen a terme un projecte únic que incloga les accions d’animació a la lectura, l’eficiència i labor bibliotecària, la integració social en la seuacomunitat, així com l’ús de les noves tecnologies.

Altea rebrà més de 2.000 euros per a adquirir lots de llibres gràcies a este premi que ha distingit al projecte “Biblioteca com a joc de mecano”, en el qual la biblioteca es constitueix com un mecano gegant on els espais apareixen i desapareixen en qüestió de minuts per a donar cabuda a una extensa programació cultural per a tots elspúblics, sense perdre l’essència de la biblioteca tradicional.

Este projecte de la biblioteca d’Altea tenia com a objectiu conquistar a joves i majors amb tota mena d’activitats al voltant de la biblioteca i els seus espais culturals, fidelitzant i atraient nova gent. Vol optimitzar els espais i conjugar-los amb el temps, per a esprémer tot el seu potencial.

“Estem molt orgullosos d’haver rebut aquest premi que reconeix la important labor que es realitza a la nostra biblioteca i ens incentiva a continuar treballant. Des de la Regidoria de Cultura apostem per fer de la biblioteca un espai obert i intergeneracional en el que gaudir de la cultura en tots els seus àmbits i fomentar la lectura. La nostra biblioteca està oberta a tots i us convidem a visitar-la i gaudir de la seua extensa programació” ha comentat Aurora Serrat, regidora de Cultura.

La Biblioteca Pública d’Altea, amb Ignacio Beltrán i Fernando de Trazegnies, organitza al costat de la Regidoria de Cultura multitud de projectes, entre els quals es destaca activitats d’animació a la lectura, cicles de música de diferents estils, concursos literaris, etc.

Pin It on Pinterest