Select Page

Aquest programa europeu està liderat per l’associació De Amicitia, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea, IMED Llevant i AFLICAS

El projecte europeu de voluntariat juvenil i swing, ‘A Fling Called Swing’, va tornar a visitar el centre de majors Les Boqueres d’Altea dimarts passat 11 d’octubre, aquest projecte ha tingut una bona acollida per parts de les persones majors.

L’associació De Amicitia lidera aquest projecte que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea, a través de la seua oficina de Projectes Europeus, EuroAltea, IMED Llevante i AFLICAS. El principal objectiu del pla és acostar aquesta música i donar suport a les persones majors.

L’edil de Projectes Europeus, Maria. A. Laviós, ha explicat que ‘A Fling Called Swing’ s’emmarca dins del programa Cos Europeu de Solidaritat i té per objectiu unir a un grup juvenil de voluntariat europeu i joventut local de música swing per a fer costat a les persones majors que han sentit fortament l’impacte de la pandèmia, com l’aïllament o que han derivat en malalties mentals. “A més, es pretén reforçar el teixit associatiu d’escoles i associacions musicals i artístiques al voltant de tota la Comunitat Valenciana” destacava la regidora.

Com a part de les seues metes i objectius, aquest grup de joves va tornar a visitar Les Boqueres on es va celebrar un concert i ball de música Swing amb integrants de diferents països, com Irlanda, Egipte, els Estats Units, Polònia, República Txeca, Sèrbia, Itàlia, Croàcia, Portugal i Espanya.

“Va ser una activitat molt enriquidora, a més, aquest projecte ha tingut un gran acolliment, ara el grup viatjarà a altres països europeus”, ha comentat la regidora de Projectes Europeus, Maria. A. Laviós.

Pin It on Pinterest