Select Page

 El segon i tercer restaurant més votats pels comensals han sigut ‘’El Mallol’’ i ‘’El Pescador’’

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altea, encapçalada per Miguel De la Hoz, ha lliurat els premis als guanyadors de les jornades gastronòmiques de ‘’El Plat de Calent’’. Un total de 16 restaurants van participar en esta IV edició que es va desenvolupar del 21 de febrer a l’1 de març a Altea i Altea la Vella.

Les jornades han rebut més de 600 valoracions per part dels participants. Com ha anunciat el regidor, el restaurant guanyador ha sigut “Ca Toni” seguit de “ El Mallol” i el restaurant “El Pescador”.

Els premis per al restaurant guanyador són un any de publicitat gratis en la plataforma de Gastroeventos, dos mesos de publicitat gratis en la revista “El escaparate” i una falca de ràdio a Ràdio Altea.

Els restaurants que han obtingut el segon i tercer lloc en les votacions han guanyat un any de publicitat gratis a la plataforma de Gastroeventos.

La resta d’establiments que han format part d’estes jornades; Bon Vent, Bistro Shabby Chic, Ca Pere, El Austríaco, El Perro Negro, Gi&Bla, La Taberna del Xef, L’Ombù, Maná Lounge, Melitón Jardín, Miramar, Ocean Lounge i Terramaris; han rebut un diploma de participació.

Pel que fa als clients que han degustat els menús, s’han repartit diversos premis en un sorteig que es va realitzar dilluns en directe a Ràdio Altea. Així doncs, els guanyadors de dos premis de 100 euros cadascun per gastar al comerç d’Altea han sigut Jaime Lloret i Pere Lloret. Uns altres dels premis han sigut dos lots de vi, gentilesa de Borpe, que han recaigut en Raúl Ripoll i Pau Baidal. Juana Guerrero i Rosa Ramón Llorca han sigut les afortunades que han guanyat un lot de productes de ‘’Planeta Granel’’ cadascuna. Finalment, el guanyador d’un menjar al restaurant guanyador ha sigut Vicent Escortell.

Miguel De la Hoz ha felicitat als restaurants i comensals guanyadors, i ha agraït a tots la seua participació en estes jornades, així com als patrocinadors. Finalment, el regidor feia una valoració molt positiva de l’activitat: ‘’amb estes jornades apostem  decididament per promoure la cuina alteana amb productes de temporada als mesos d’hivern. Les jornades són un èxit, any rere any, i un reclam per a alteans i visitants’’.

Pin It on Pinterest