Select Page

 El pròxim 27 de febrer tindrà lloc una jornada informativa sobre esta experiència

A causa del gran èxit que ha tingut el programa Erasmus + durant els dos últims anys a Altea, l’Oficina de Projectes Europeus, encapçalada per Maria Antonia Laviós, celebrarà el pròxim 27 de febrer una jornada que es titularà Experiència Erasmus + perquè tothom conega de què tracten estos projectes de mobilitat a altres països.

L’esdeveniment tindrà lloc a la Casa de Cultura de 17:30 a 20:00 hores i té com a objectiu “promoure la participació dels joves del municipi en els intercanvis juvenils, creant una ciutadania activa mitjançant el diàleg i la integració”, ha explicat la regidora; qui ha ressaltat la importància d’assistir a esta jornada per conèixer de primera mà els beneficis de participar en estes experiències.

El programa Erasmus + està dirigit a joves d’entre 13 i 30 anys que desitgen participar en estes mobilitats en els diferents projectes i temàtiques que hi ha. L’experiència compta amb totes les despeses cobertes i en la jornada del proper dijous 27 es donarà a conèixer més informació sobre tots els projectes que s’han dut a terme des de l’Oficina de Projectes Europeus, així com dels futurs que hi tenen aprovats ja per a aquest any. També “és interessant que a esta jornada informativa vinguen totes aquelles persones majors de 30 anys, perquè en tots els programes és un requisit indispensable que hi haja una persona que lidere el grup, i esta persona ha de ser major de 18 anys, sense límit d’edat. Per tant, aquelles persones que també hi desitgen poder participar d’esta experiència, que sàpiguen que també ho poden fer”, ha afegit la regidora.

En esta ‘Jornada Experiència Erasmus +’ intervindran alguns dels joves que han participat en estos intercanvis juvenils durant els dos últims anys. Estos, amb el seu testimoni, compartiran l’experiència personal i els beneficis de formar part d’este programa, mitjançant fotos, vídeos i presentacions en power point.

Maria Antonia Laviós ha comentat que, “també participaran en la jornada els pares d’alguns joves, perquè és important que pares i mares coneguen de primera mà este intercanvi juvenil”. “A vegades protegim massa als nostres fills i amb la participació en esta experiència podem veure com ixen de la seua zona de confort i es desenvolupen sense cap problema”, ha comentat  l’edil de Projectes Europeus.

La responsable de l’àrea ha conclòs animant a l’assistència d’esta jornada  a tots els joves i adults que vulguen formar part de l’experiència Erasmus+. Al finalitzar la jornada a la Casa de Cultura s’oferirà un xicotet ‘berenar’ a tots els assistents.

Pin It on Pinterest