Select Page

L’Ajuntament d’Altea, a través de les regidories de Projectes Europeus i Participació Ciutadana, i l’IES Bellaguarda han signat un conveni de col·laboració a fi de fomentar i divulgar els valors de la Unió Europea, per potenciar la participació dels nostres joves. Ha explicat la responsable municipal de les dos àrees, Maria A. Laviós.

A la signatura del conveni hi han participat, en nom de l’Ajuntament d’Altea, Maria A. Laviós i, en representació de l’IES Bellaguarda, la directora Mª José Llorca i la professora responsable de l’àrea d’anglès, Xelo Soler.

“Mitjançant la posada en marxa d´este acord, ambdues entitats es comprometen a col·laborar, en la mesura de les seues possibilitats i experiència, en aquells assumptes europeus, projectes i activitats d´interès per als nostres joves”, ha explicat Laviós.

En paraules de l’edil, “d’esta manera l’Oficina de Projectes Europeus d’Altea, EuroAltea, aposta fermament pels valors europeus i posa en valor el treball i el recorregut europeu de l’IES Bellaguarda, a allò que ha afegit, “essent este un pas més per europeïtzar el nostre municipi i apropar Europa a la nostra ciutadania”.

Maria A. Laviós ha conclòs remarcant que “des de l´oficina alteana de Projectes Europeus seguim apostat per l´Euromunicipalisme”.

 

Pin It on Pinterest