Select Page

L’Oficina de Projectes Europeus, EuroAltea, ha presentat les noves mobilitats Erasmus+ per a joves d’Altea d’entre 18 a 29 anys; Green Vibes i Soft Skills.

“Acabem de fer públic a les nostres xarxes socials, @euroaltea, les dos noves mobilitats per a joves. Green Vibes que tindrà lloc a Eslovènia i Soft Skills a Itàlia”. Ha informat la regidora de l’Oficina de Projectes Europeus Maria A. Laviós, que ha destacat que “estes mobilitats donen lʻoportunitat a la joventut alteana dʻaprendre en un entorn de naturalesa a través de lʻeducació no formal”.

La primera mobilitat, que respon al nom de Green Vibes, se celebrarà a Velenje, Eslovènia, a les dates del 31 de maig fins a l’11 de juny. Este projecte està dirigit a joves de 18 a 29 anys que vulguen aprendre noves eines sobre política mediambiental, medi ambient i un futur verd. Les persones interessades s’han d’inscriure a través del següent enllaç https://forms.gle/khgPwnjjz5Crz9pNA.

La segona mobilitat, que s’anomena Soft Skills, es farà a Molfetta, Itàlia per a joves d’entre 18 i 25 anys en les dates del 14 al 21 de juliol. Este projecte ofereix l’oportunitat d’aprendre noves eines per millorar l’ocupabilitat dels joves i la inscripció a este projecte es fa a través del següent enllaç https://forms.gle/Xb8pckhMo2g3SStQA .

“Estes mobilitats se centren en el coneixement i l’aprenentatge no formal, és a dir, les i els joves aprendran estes noves capacitats i eines de manera activa, a través d’activitats i projectes” ha assegurat Maria Antonia Laviós.

 

 

Pin It on Pinterest