Select Page

La regidoria d’Esports, amb l’objectiu de millorar les instal·lacions del camp de gespa artificial, ha sol·licitat un projecte per a la renovació i l’ampliació del mateix per complir i adaptar-se a les noves mesures oficials del Consell Superior d’Esports. Així ho ha donat a conèixer l’edil de l’àrea, Pere Barber.

El projecte contemplarà l’augment de la llargària i l’amplària del camp dels 90×50 metres actuals als 100×60 metres previstos, guanyant així 10 metres per cada costat. “A més a més, hem demanat que s’examine el canvi d’il·luminació per una més eficient de tipus LED i la reubicació de les torres de llum a un nou lloc que no permeta l’existència de zones fosques”; ha detallat el regidor, qui ha apuntat que una altra de les accions a realitzar és el canvi en l’actual sistema de reg, “ja que està elevat i algun jugador pot lesionar-se, per este motiu es demana que estiga soterrat”.

El responsable de l’àrea ha assenyalat que “la vida útil d’un camp de gespa artificial és de 10 anys i el nostre ja va camí dels 13 anys, motiu pel qual no està en les condicions desitjables i anem a buscar les subvencions necessàries, tant en l’Ajuntament com en altres administracions, per portar a terme el projecte”.

En paraules de l’edil, “una vegada feta la millora, el camp seguirà oferint les mateixes prestacions que hui en dia: un camp de futbol 11 i dos camps de futbol 8”. “Des de la regidoria farem el possible per desenvolupar este important projecte”, ha conclòs el regidor.

Pin It on Pinterest