Select Page

Aquesta obra començarà demà i tindrà un termini d’execució de dos mesos

L’Ajuntament d’Altea, a través de la Regidoria d’Esports, dirigida pel regidor Pere Barber, reformarà el camp de futbol artificial del Poliesportiu Municipal. El termini de les obres de condicionament i renovació de les instal·lacions pròximes al camp i de la seua gespa tindran una duració de dos mesos.

Aquesta millora compta amb una inversió de 157.295,45 euros. L’edil s’ha disculpat als usuaris del camp de futbol de gespa artificial per les possibles molèsties que els puga ocasionar l’acció. “El camp de futbol havia acabat ja la seua vida útil i era necessari dur a terme aquesta renovació, que a més millorarà considerablement les condicions actuals del camp ja que s’instal·larà gespa artificial d’última generació de la marca Mondo, una de les més valorades en aquesta mena d’instal·lacions”.

Per això, a causa de la sol·licitud s’ha hagut de redissenyar la totalitat de la planta de la pista de futbol, i el departament d’Esports canviarà d’ubicació les xarxes de protecció per a pilotes a fi de millorar la seguretat dels i les esportistes. També es reubicarà l’enllumenat pel mateix motiu, ja que, es trobaven dins del camp.

“Sabem que aquestes obres generaran molèsties en els usuaris del camp de futbol i també a les escoles municipals i club de futbol, ja que la duració estimada és de dos mesos, però com els hem dit a ells el resultat final bé valdrà aquesta espera i aquestes molèsties que hauran de patir durant unes setmanes. Afortunadament una gran part d’aquest temps coincideix amb l’aturada nadalenca”, va declarar Pere Barber. Qui recordava que també s’ha adequat el camp artificial de futbol 8 d’Altea la Vella amb farciment de material, principalment cautxú i arena, que emplenen la moqueta de la gespa artificial.

El projecte contempla la retirada i desmuntatge de la gespa artificial per mitjans especialitzats, mitjançant la utilització de maquinària autopropulsada específica per al subministrament, la renovació i la instal·lació d’aquest recobriment a base de gespa artificial en el terreny de joc. També està prevista la renovació del sistema de reg, així com el repintat en el paviment, les porteries, xarxes i mobiliari, la neteja d’embornals i l’escomesa de labors de manteniment i neteja, generals en tot el complex del terreny de joc.

 

 

Pin It on Pinterest