Select Page

El departament ha realitzat una inversió de 15.154,50 euros

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altea, regida per Pere Barber, ha millorat el sistema de reg del camp de gespa natural situat a la Ciutat Esportiva, l’obra ha tingut un cost final de 15.154,50 euros. El sistema serà totalment automàtic i estarà format per un total de 35 aspersors per a un reg sectorial ajustable.

Barber ha assenyalat: “la nova instal·lació té un programa de reg de qualitat i és d’una reconeguda signatura”.“El pressupost de l’actuació” afegia “ha sigut al final 5.322,05 euros més barat del que es preveia al principi, que eren 20.476,55 euros”.

Amb el nou sistema de reg, el manteniment tindrà un consum eficaç d’aigua, estalviant en la factura i sent més sostenibles. A més, la gespa precisarà d’un subministrament d’aigua suficient per a poder proporcionar la renovació contínua de gespa.

“El sistema de reg antic estava obsolet i produïa mancances de reg en zones del terreny de joc que seran solucionades amb el nou” finalitzava el regidor d’Esports, Pere Barber.

 

Pin It on Pinterest