Select Page

La Regidoria informa que l’activitat esportiva es pararà mes i mig per a assegurar una òptima ressembrada

La Regidoria d’Esports ha realitzat una ressembra de la gespa del camp de futbol, un acció que any rere any es duu a terme, per aquestes mateixes dates, a fi que el camp estiga en bones condicions fins a final de temporada; així ho ha explicat l’edil de l’àrea, Pere Barber.

Els treballs, realitzats per Suministros Y Mejoras Agrícolas S.C., s’han realitzat en un parell de dies. Les accions realitzades van ser: sega de la gespa, airejat del camp, ressembrada, aportació d’insecticida i aplicació de manta d’homogeneïtat.

A més, s’ha adequat el sistema de reg amb aspersors d’última generació, un sistema totalment automàtic i que està format per un total de 35 aspersors per a un reg sectorial ajustable. Amb el nou sistema de reg, el manteniment tindrà un consum eficaç d’aigua, estalviant en la factura i sent més sostenibles. A més, la gespa precisarà d’un subministrament d’aigua suficient per a poder proporcionar la renovació contínua de gespa.

“Aquesta empresa adjudicatària serà l’encarregada del manteniment i cura del camp de gespa natural durant els pròxims tres anys”, ha puntualitzat el regidor d’àrea. Que recordava que també s’ha adequat el camp artificial de futbol 8 d’Altea la Vella amb farciment de material, principalment cautxú i arena, que emplenen la moqueta de la gespa artificial.

Pere Barber s’ha disculpat als usuaris del camp de futbol de gespa natural per les possibles molèsties que els puga ocasionar l’acció, ja que, per a la qual hi haja una ressembrada òptima s’ha de parar l’activitat esportiva durant un mes i mig. “Però és necessària una vegada a l’any perquè puguem gaudir d’un camp en les condicions adequades i es realitza en aquestes dates perquè, segons els tècnics, són les idònies per a aquesta mena de treballs”, finalitzava l’edil de l’àrea.

Pin It on Pinterest