Select Page

Altea reunia, en la vesprada del passat dia 27 de desembre, 300 participants en la cursa Sant Silvestre que celebrava la seua tretzena edició. La prova, organitzada per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altea i SportRun començava a les 20:00 hores des de la plaça de l’Ajuntament.

Com ja és tradicional, les disfresses i les ganes de passar-ho bé van ser les protagonistes d’esta prova esportiva en la qual van participar corredors de tota la província i altres punts del territori nacional.

Les baixes temperatures que es van registrar el divendres per la nit no van impedir que centenars de persones participaren d’esta clàssica cursa nadalenca amb un recorregut de 3.900 metres. Els vencedors de la categoria absoluta van ser, en masculina, Vicente Devesa del C.A. El Faro, amb un temps de 12 minuts i 30 segons; Alberto Parrilla, del AD Ibiza Half Triathlon en segona posició amb un temps de 12:46; i  Manuel Tirado, del C.A. Benacantil, en tercer lloc amb una marca de 13:07. En categoria femenina, Gemma Ann Selby, del C.A. El Faro, era primera amb un temps de 15 minuts i 48 segons; Aila Fuster era segona amb un temps de 17:06; i Carolina Sethsmith, del Gladiators Benidorm, tercera amb una marca de 17:12 minuts.

El regidor de l’àrea d’Esports, Pere Barber, va participar en el lliurament de premis i es mostrava molt satisfet per la bona acollida, tant de participants com de públic, que sempre aconsegueix la San Silvestre. El regidor feia un agraïment a totes les persones i empreses col·laboradores que han aconseguit que, un any més, esta cursa siga un tot un èxit.

Pin It on Pinterest