Select Page

Dimecres 27 de desembre es donarà la eixita a la X edició de la Sant Silvestre d’Altea. Una prova que s’ha consolidat amb el pas dels anys com una de les més antigues a la comarca de la Marina Baixa.

Este matí es presentava als mitjans de comunicació l’edició d’este any, en què ja està oberta la inscripció que es podrà fer a través del web www.grupobrotons.com

La regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Altea, Sara Soler, ha recordat que un any més hi haurà premis a les millors disfresses entre tots els participants, i a més, “este any com a novetat recuperarem les curses infantils, després de l’èxit aconseguit a la Cursa del 9 d’Octubre”, ha manifestat la regidora.

Soler ha convidat tota la població i veïns de la Comarca a participar-hi. “Vull animar totes les alteanes i alteans a participar d´esta carrera que està a l´abast de qualsevol i que no necessita una gran preparació física”.

Per part seua, Pepe Brotons, en nom de l’empresa organitzadora de l’esdeveniment, ha agraït la confiança que l’Ajuntament d’Altea diposita a la seua empresa per organitzar aquesta prova. Segons Brotons, “la Sant Silvestre és una prova festiva en què es tracta d’acomiadar l’any i donar la benvinguda al proper, en un ambient festiu i desenfadat”. “Hi haurà nombrosos premis en totes les categories i s’espera una bona participació”, ha afegit Pepe Brotons, per a qui “este any entre la participació de les categories infantils i la d’adults podríem arribar a les 500 inscripcions, que sens dubte seria tot un èxit per a una de les proves amb més solera de la Comarca”.

La eixida i la meta, igual que les curses infantils, es traslladaran este any a la Plaça dels Esports, des d’on a les 18.30 hores es donarà la eixida a les curses de les diferents categories inferiors, i a les 20 hores la eixida a la prova estrella, amb un recorregut que circularà per alguns dels carrers principals d’Altea i amb una distància que no superarà els 4 quilòmetres.

Finalment, Pablo Campos, com a president del Club Atletisme Altea, mostrava la seua satisfacció de la bona feina que s’està fent en este esport, i que tan bon gust de boca va deixar els participants de la darrera edició de la Cursa del 9 d’Octubre. En este cas, segons Campos, “la gent que ve a Altea sap que sempre hi ha una bona organització i això és important. Esta carrera discorre en un ambient festiu; no és una prova competitiva i pot ser una bona manera d’iniciar-se a l’atletisme, ja que no és una prova exigent”.

També, el president del Club Atletisme Altea anima a la participació i a la inscripció a la prova, “passarem una vesprada molt especial, sobretot este any que també comptarem amb els xiquets i xiquetes que tindran les seues carreres”.

Pin It on Pinterest