Select Page

El plenari del passat dia 12 de desembre reconeixia, en el seu primer punt, els sis alumnes d’Educació Primària que la conselleria d’Educació ha guardonat amb el premi extraordinari al rendiment acadèmic corresponent al curs 2018-2019. Els premiats han estat Lidia Cuevas Ramón, CEIP Garganes; Briana María Macovei; CEIP Garganes; Álvaro Parra Ivars, CEIP Garganes; Nikolai Yatsenko, CEIP Les Rotes; Gabriela Chirivella Pedrós, CEIP L’Olla; i Marina Gilabert Velasco, CEIP L’Olla.

La regidora d’Educació, Vicenta Pérez, amb el suport dels grups polítics de la Corporació Municipal, felicitava públicament als sis estudiants d’Altea per haver obtingut este premi al rendiment acadèmic que concedeix la Conselleria, i feia extensiva la felicitació a familiars i professors que els han acompanyat en la seua trajectòria. Durant l’acte se’ls va fer entrega d’un premi de 100 € per a cadascun dels estudiants, per part de l’Ajuntament d’Altea, ‘’pels excel·lents resultats acadèmics que van obtindre al curs passat i com a exemple d’esforç, responsabilitat i perseverança en els seus estudis’’, explicava la regidora. Els alumnes també van rebre un detall de la Cooperativa Agrícola, que ha volgut participar en els premis donant un lot de productes.

Pin It on Pinterest