Select Page

El Consell sol·licita estendre els cursos de cuina als nivells superiors de 1r de l’ESO

La Regidoria d’Educació ha convocat aquest passat dijous el Consell de Xiquets i Xiquetes d’Altea. Un dels punts de l’ordre del dia era preparar la nova edició dels premis ‘A l’Esforç Acadèmic 2021/2022’, que reconeix als alumnes que han destacat per superar diferents dificultats, que ha mostrat major capacitat d’esforç i que han expressat en el seu dia a dia una gran motivació per superar les diferents matèries. En aquesta reunió, que presidia l’edil d’Educació, Vicenta Pérez, també es va obrir un torn de consultes i de propostes als diferents membres del Consell.

L’edil d’Educació va repassar amb els membres del Consell els punts de l’ordre del dia que incloïa també la selecció de l’activitat de fi de curs per a l’alumnat que acaba el cicle de primària i el cicle de secundària, triant els propis membres aquesta activitat.

Entre les qüestions plantejades, hi ha hagut una proposta recolzada per unanimitat sobre l’extensió dels cursos de cuina per a l’alumnat de 2n, 3r i 4t de l’ESO, que ara s’ofereixen a partir de 4t de primària i fins al primer curs de l’ESO. Una proposta que la Regidora ha valorat com “molt positiva per l’interés i consciència que significa el voler aprendre més activitats que redunden en la seua pròpia independència i pel fet de deslligar la cuina com a àmbit associat a un gènere”, la proposta ha sigut acceptada i es posarà en marxa pròximament.

Al mateix temps, Pérez va comentar sobre les intervencions i propostes dels membres del Consell. “Estem encantades amb la gran participació dels membres, que aprofiten les convocatòries per a intervindre de manera molt activa en les reunions”, ha comentat la regidora d’Educació assegurant la “importància del fòrum del Consell per a escoltar una part molt important d’Altea com és la nostra joventut”.

Pin It on Pinterest