Select Page

Set alumnes dels centres educatius d’Altea han sigut premiats

Palau Altea va albergar l’acte de lliurament dels diplomes acreditatius dels Premis Extraordinaris d’Aprofitament Acadèmic 2020-2021 de la província d’Alacant, que es va celebrar en diverses sessions. Va començar el dia 15 de novembre amb el lliurament de diplomes a l’alumnat de Primària i va seguir el dia 16 de novembre amb l’estudiantat de Secundària i Batxillerat. En l’acte van ser presents l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares; el regidor d’Educació, Miguel De la Hoz; la directora general d’Innovació Educativa i Ordenació, Reis Gallego i Perales i Irene López Fogues, inspectora de la Direcció Territorial d’Educació d’Alacant.

El primer edil, Jaume Llinares, va ser l’encarregat de donar la benvinguda a l’acte: “Altea ha rebut a l’alumnat de la província que ha aconseguit una nota mitjana de 10, un fet molt extraordinari. D’aquests estudiants, set han sigut d’Altea, volia felicitar els pares i mares. I també al col·lectiu de professores i professors perquè han aconseguit l’excel·lència d’aquests estudiants”.

A l’acte del dia 15 van assistir 339 alumnes i alumnes de 149 centres, i l’esdeveniment del dia 16 van acudir 212 estudiants de Secundària de 111 centres i 20 alumnes de Batxillerat de 19 centres. L’alumnat era procedent de centres de tota la província d’Alacant.

Per part seua, la directora general d’Innovació Educativa i Ordenació, Reis Gallego, va assenyalar: “hem triat Palau Altea pel seu aforament de més de 900 persones i pel seu aparcament, ja que, han vingut estudiants, mares i pares de totes les comarques alacantines”. I afegia: “l’alumnat que té un premi d’excel·lència acadèmica és un estudiant que fa un gran esforç com a persona, també aquests premis són un reconeixement a l’equip docent i a les famílies”.

En relació d’alumnes premiats d’Altea són: Óscar Sánchez Punzano i Blanca Morales Echenique, del CEIP Els Rotes. Karina Tornea i José Molina Alonso, del CEIP Garganes Foyeta, Xavi González González, del CEIP El Blanquinal, Raquel Pascotto García, del centre privat El Planet. I l’alumne de Secundària: Enrique Igual Devesa, de l’IES Altaia.

El regidor d’Educació, Miguel De la Hoz, opinava: “hem tingut la sort de celebrar aquest acte en el nostre municipi, i a més, hi ha hagut set alumnes i alumnes premiats d’Altea. Ha sigut un orgull rebre a tots els estudiants guardonats de la província d’Alacant i esperem que aquest esdeveniment servisca per a incentivar que més xiquets i xiquetes es motiven per a ser nomenats en aquesta distinció”.

Aquests premis volen posar en valor l’esforç a l’alumnat per l’obtenció dels bons resultats reeixits, amb la finalitat de donar un reconeixement públic a l’esforç i dedicació dels estudiants en aquesta etapa de l’ensenyament.

Pin It on Pinterest