Select Page

El pròxim divendres, 27 de desembre, torna la XIII San Silvestre, organitzada per l’Ajuntament d’Altea i SportRun; així ho ha donat a conèixer el regidor d’Esports, Pere Barber. La cursa donarà començament a les 20:00 hores des de la Plaça de l’Ajuntament on s’espera rebre més de 300 participants com les passades edicions.

L’edil ha assenyalat que la carrera tindrà un recorregut de 3.900 metres i “com és tradicional en esta cursa, el més important és gaudir de l’experiència, per això demanem que no es vinga en ànims de competir, perquè precisament està pensada per a passar-ho bé amb els amics i familiars, disfressar-se i celebrar esta època nadalenca”.

Tots els interessats poden realitzar la seua inscripció al web www.sportrun.es amb un preu de 5 euros. “Els primers 300 inscrits tindran un obsequi per part de la Regidoria d’Esports que s’entregarà a la Plaça de l’Ajuntament quan vinguen a recollir el dorsal el mateix dia de la prova”, ha afegit Pere Barber. Es recomana que la recollida dels dorsals s’efectue a les 19:00 hores per evitar cues i començar la carrera amb puntualitat.

La cursa tindrà una durada aproximada de mitja hora i posteriorment es procedirà a l’entrega de trofeus. ‘’També tindrem sorteig de diferents regals de comerços d’Altea que han col·laborat aportant, entre d’altres, materials esportius”, ha conclòs l’edil.

Des de la Regidoria d’Esports animen a tota la ciutadania d’Altea i comarca a participar d’esta prova que ja és tot un clàssic esportiu i d’oci del Nadal alteà.

Pin It on Pinterest