Select Page

El pròxim 17 de maig arranca el curs Competències Digitals, emmarcat dins del Pla d’Ocupació Creu Roja, i que compta amb el suport de l’Ajuntament d’Altea.

“Creiem que aquesta nova formació és una oportunitat molt bona per a la ciutadania d’Altea i vull agrair a la Creu Roja la seua aposta per aquest curs, que permetrà que alteans i alteanes milloren la seua competència professional i òbriguen les seues oportunitats laborals”, assenyala María Antonia Laviós, responsable municipal de Foment de l’Ocupació.

“Com ja fem amb la difusió i assessorament de signatura digital, des de la regidoria de Foment de l’Ocupació apostem fermament per l’alfabetització digital, ja que creiem que és molt important que es realitzen cursos on poder actualitzar-se digitalment, atés que en aquests temps és encara més necessari l’alfabetització digital, i així li ho traslladem a Creu Roja perquè un dels cursos abordara aquest tema”.

L’acció formativa, que compta amb 10 places, està dirigida a persones majors d’edat (18 – 65 anys), desocupades i inscrites en Labora, i tindrà lloc a l’Escola per a Adults (Camí del Institut, 0), del 17 al 21 de maig de 2021, en horari de 09.30 h a 13.30 h.

Les alumnes i els alumnes rebran formació bàsica en equips informàtics, amb nocions de sistemes operatius, navegadors i components, així com de les facilitats que ofereix l’administració electrònica i les possibilitats d’accés i identificació. A la terminació del curs, totes les persones participants hauran elaborat diversos Curriculum vitae i inserit la seua fotografia, mitjançant l’ús d’un processador de text i una aplicació en línia en el núvol, i seran capaços d’enviar per correu electrònic, o d’adjuntar-ho a la seua inscripció, en diversos formats, en una oferta d’ocupació en un portal en línia.

En finalitzar el curs l’alumnat serà capaç de: realitzar operacions bàsiques amb diversos dispositius electrònics; recepció i enviament de correus electrònics, donar-se d’alta en pàgines web d’empreses i portals d’ocupació; realitzar cerques en cercadors i metacercadors; decidir sobre la seua privacitat en les xarxes socials; accedir als serveis de la e-administració (mínim Labora); gestionar la seua marca personal en línia: que cada alumna siga capaç de reconéixer i gestionar la seua marca personal, així com els actes que tenen repercussió en aquesta, en línia i offline, per a consolidar una marca, com a avantatge competitiu, que li facilite aconseguir el seu objectiu professional, i no ho impedisca o entorpisca.

Els continguts del curs són:

  • Mòdul 1: Introducció als ordinadors, telèfons intel·ligents i altres dispositius (Coneixements bàsics)
  • Mòdul 2: Creació i maneig de correu electrònic professional i elaboració de diferents models de currículums personalitzats. (Disseny de cv i carta de presentació; Gestió del correu electrònic; Portal Labora)
  • Mòdul 3: Xarxes socials: Twitter, Facebook, Linkedin, Instagram, Snapchat (Gestió de xarxes socials per a l’ocupació)
  • Mòdul 4. L’Administració Electrònica. (accés i inscripció en portals d’ocupació; portal labora)
  • Mòdul 5. Entorn, internet i navegació de manera segura i amb privacitat. Detecció i prevenció del ciberassetjament.

Les persones interessades poden dirigir-se emplenar la preinscripció dirigint-se a la següent web: https://forms.gle/DZ1qvZAoiPggah3Y9

El termini d’inscripció està obert des de les 09.00 h del dilluns 10 de maig fins a les 14.30 h del dimecres 12 de maig.

Les persones seleccionades seran convocades el dijous 13 per a formalitzar la inscripció en l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local, situada en la segona planta de la Casa de Cultura (carrer Pont de Montcau, 14).

Pin It on Pinterest