Select Page

Un any més, des de la Regidoria de Comerç, encapçalada per Miguel De la Hoz, es convoca el concurs d’aparadors de Nadal. Tots els comerços interessats en participar podran inscriure’s fins al 30 de novembre, a les 14:00 hores, en l’Oficina de la Regidoria de Comerç, per telèfon (Tel. 965 84 13 00) o per correu (altea.comercio@cv.gva.es).

En esta ocasió, el concurs compta amb dos categories. D’una banda, els comerços minoristes, i d’altra els hotels, bars, restaurants o cafeteries. Tots els participants rebran un diploma de participació i el premi per als comerços guanyadors estarà dotat amb un total de 1.000€ per a cadascuna de les categories i dividit de la següent manera:

– El primer premi és de 500€  de compra en establiments d’Altea i dues setmanes de falques en Ràdio Altea per un valor de 150€.

– El segon premi està dotat amb 300 € de compra en establiments d’Altea.

– El tercer premi està dotat amb 150 € de compra en establiments d’Altea.

El regidor ha explicat que “l’objectiu del concurs és fomentar la creativitat i la decoració dels comerços d’Altea en la campanya de Nadal, i aconseguir així un ambient acollidor i agradable al nostre poble”. El propi regidor presidirà el jurat del concurs, que estarà format per persones qualificades vinculades amb el món del comerç i la decoració i un representant d’ALCEA (Associació Local de Comerciants i Empresaris d’Altea). El jurat valorarà la composició, harmonia i equilibri de l’aparador i es tindrà en compte l’originalitat i el material reciclat utilitzat. A més a més, els comerciants que ho desitgen podran formar part del jurat si no són participants, i ho hauran de fer saber a la Regidoria de Comerç fins al 3 de desembre a les 14:00 hores.

Miguel De la Hoz, convida a tots els comerciants alteans a participar en este concurs de temàtica nadalenca i recorda que les inscripcions acaben el dia 30 de novembre. La visita del jurat als establiments serà el 5 de desembre a partir de les 10:00 hores.

Pin It on Pinterest