Select Page

El regidor de Sanitat, José Luís Lleón Gascón, ha informat de la posada en marxa de la Campanya de Vacunació contra la Grip que es prolongarà fins al mes de febrer. Com ha explicat l’edil, “aquesta campanya va dirigida fonamentalment a protegir les persones que tenen un major risc de presentar complicacions en cas de patir la grip i a les que poden transmetre la malaltia a altres que tenen un alt risc de complicacions”.

José Luís Lleón Gascón ha incidit en la importància de vacunar-se si es pertany a qualsevol dels grups de risc marcats per la Comissió Nacional de Salut Pública com són la gent gran, preferentment a partir dels 65 anys d’edat; persones amb menys de 65 anys d’edat que presenten un alt risc de complicacions derivades de la grip com poden ser menors i adults amb malalties cròniques; dones embarassades en qualsevol trimestre de gestació; menors entre els 6 mesos i els 2 anys d’edat amb antecedents de prematuritat menor de 32 setmanes de gestació; persones que poden transmetre la grip a aquelles que poden tenir complicacions i persones que treballen en serveis públics essencials.

Des de ja mateix, alteans i alteanes poden vacunar-se al Centre de Salut d’Altea i Consultori Mèdic d’Altea la Vella amb cita prèvia per a tal fi.

L’edil de Sanitat ha animat els grups de risc a vacunar per evitar així qualsevol possible complicació derivada d’una grip i ha conclòs assenyalant que “en els anys en què més gent es vacuna, hi ha molta menys patologia respiratòria”.

Per a més informació:

http://www.mscbs.gob.es/profesionales/saludPublica/prevPromocion/vacunaciones/Vacunacion_Gripe.htm

Pin It on Pinterest