Select Page

Juventut se suma a la iniciativa amb el sorteig de 2 premis entre els universitaris que participen. 

L’edil de Comerç, Miguel de la Hoz, ha anunciat la celebració, un any més, de la campanya de promoció del comerç local i ajuda a les famílies amb motiu de l’inici de curs escolar 2021-22. Els premis als quals podran optar els participants s’han incrementat de 6 a 8 i estan valorats en 200€ cada un d’ells.

La campanya de compres al mitjà i xicotet comerç d’Altea s’estén del 25 d’agost al 30 de setembre i el sorteig que posa fi a esta campanya tindrà lloc el 6 d’octubre a Ràdio Altea. Així ho ha explicat el responsable d’àrea.

Com ha indicat el regidor, “amb esta campanya es incentiven les compres en el municipi, al temps que 8 ciutadans poden aconseguir un premi de 200€ només amb presentar les seues justificants de compres realitzades al municipi. Adquisició de material relacionat amb l’inici de l’activitat escolar, tal com roba, sabates, llibres, material esportiu i material escolar, ulleres i lents de contacte”.

El lliurament de tiquets es durà a terme en el departament de Comerç, planta baixa de l’Ajuntament. Per cada justificant de 30€ es lliurarà una participació. Són acumulables els d’un mateix comerç a partir de 10€ i el màxim de participacions per una compra seran 3.

Els guanyadors del sorteig tindran 10 dies per recollir els premis.

“Als guanyadors se’ls donarà un passaport comercial en el qual quedarà anotada la compra que realitzen en el comerç alteà fins arribar als 200€ del premi. Una vegada completat el passaport ho hauran de dur a la regidoria de Comerç per a la seua comprovació i posterior ingrés del premi en el seu compte bancari”; ha afegit l’edil, qui ha conclòs convidant als alteans i alteanes a participar a la campanya “Abonament Escolar Altea”.

Pin It on Pinterest