Select Page

El proper cap de setmana, 2 i 3 de novembre de 2019, tindrà lloc la 3a edició de Fira d’Esdeveniments d’Altea amb entrada gratuïta a la finca La Campaneta d’Altea. La cita, organitzada per l’associació empresarial alteana que dóna nom a l’esdeveniment, comptarà amb un punt d’informació turística municipal. Així ho ha donat a conèixer l’edil de Turisme, Xelo González.

González, que fa alguns dies es reunia amb el president, i vicepresident de l’Associació Fira d’Esdeveniments, Sergio Pastor i Luís Alvado, per ultimar detalls de la col·laboració entre l’Ajuntament i la Fira que afecten el departament de Turisme ha indicat que “el Turisme i les seues variants són la principal font d’ingressos del municipi i al tractar-se aquesta d’una cita que posa en contacte empreses, comerços i professionals amb residents i visitants als quals els poden interessar els serveis que s’ofereixen a la mostra a través dels més de 40 expositors, l’àrea municipal de Turisme no podia faltar”. “Turisme estarà present a la fira a través de l’estand de #VisitAltea i a més donarà suport a la mateixa a través de les xarxes socials pròpies”; ha afegit la regidora de Turisme Xelo González.

L’edil ha conclòs indicant “la importància de posicionar a Altea com a destinació d’esdeveniments, també, fa que no puguem obviar iniciatives socials com esta Fira d’Esdeveniments i s’involucre l’àrea de Turisme”.

 

Pin It on Pinterest