Select Page

El passat diumenge, 27 d’octubre, es celebrava a Altea la 1ª fase de la Lliga Interclubs de Gimnàstica Rítmica, a la que van assistir més de 100 gimnastes de la província i les alteanes van aconseguir acabar en bona posició.

La competició tenia lloc al Palau d’Esports, en la que es van disputar diferents categories, en què les gimnastes alteanes van aconseguir col·locar-se entre els primers llocs. Concretament, el conjunt pre benjamí quedava quart classificat i el conjunt benjamí aconseguia el tercer lloc. En el cas del duo aleví i el trio infantil, tots dos van aconseguir la victòria i es van proclamar campions en la seua localitat.

Pere Barber, regidor d’Esports, donava l’enhorabona al Club de Gimnàstica Rítmica d’Altea pels bons resultats aconseguits i les desitjava sort per al proper dia 17 de novembre, en el que la competició tindrà lloc a Ondara.

Pin It on Pinterest