Select Page

Esta 4a edició de la campanya començarà el 7 de setembre i acabarà el 5 d’octubre.

L’edil de Comerç, Jose Maria Borja, ha informat sobre els detalls d’una nova edició de la campanya de foment del comerç local “Bo Consum”. Es tracta de la convocatòria econòmica més quantiosa de les edicions celebrades fins ara i significarà uns ingressos per als 150 comerços adherits a esta promoció de més de mig milió d’euros. A l’edil ha acompanyat en la compareixença la tècnica d’àrea, Pepi Durà.

Com ha explicat Borja, gràcies a la subvenció de la Diputació Provincial d’Alacant, es repartiran bons de consum al comerç local per un valor de 276.394€, en vals de 10€. Cada persona empadronada a Altea, major de 18 anys, podrà optar a 5 vals, que haurà de gastar al comerç local en el termini màxim de 7 dies. En bescanviar els vals per productes, el consumidor haurà d’aportar la mateixa quantitat que la del val, per la qual cosa el consum total dels bons als comerços adherits suposarà com a mínim una inversió de 552.788€.

La campanya començarà l’expedició de la primera remesa de bons el proper dijous 7 de setembre a les 10.00h. Cinc bons per persona que es podran descarregar a la web www.alteabonoconsumo.es, una vegada fet el pas de registrar-se. Este primer despatx de bons es prolongarà fins a assolir els 100.000€.

Jose Maria Borja ha assenyalat les dates en què s’aniran succeint les expedicions de bons, i la segona data a tenir en compte és el dijous 14 de setembre a partir de les 16:00h. Una remesa de 70.000€ en bons, més les restants de la setmana anterior que s’hagen descarregat però no s’hagen consumit.

El 28 de setembre es produirà la tercera i darrera emissió que serà a les 13.00h per un import de 50.000€, més els bons no consumits de la setmana anterior.

A més d’estes tres expedicions de forma en línia, l’edil ha matisat que s’emetran bons de forma presencial amb l’objectiu de pal·liar la bretxa digital. Serà l’11 de setembre i és una convocatòria per a majors de 60 anys. El punt de sol·licitud serà la sala d’usos múltiples del Centre Social -planta baixa de l’edifici-. És una zona accessible, dotada amb aire condicionat i cadires perquè els sol·licitants puguin asseure’s mentre esperen el seu torn. Un torn per al qual es repartiran números a partir de les 08:30h i a partir de les 09:30 i fins a les 14:00h es lliuraran els bons de forma presencial. “Vull recalcar que la gent estiga tranquil·la que hi haurà bons consum suficients per a tots els presencials, ja que en esta ocasió la subvenció és molt més gran que en edicions passades. Si el dia 11 no es poden lliurar tots els bons perquè el procés de generació es dilata, l’endemà es repetirà l’expedició del bo presencial”; ha matisat el responsable municipal de Comerç.

En el cas del bo presencial, cada sol·licitant podrà accedir a dos peticions, la seua i una altra, sempre aportant el DNI de tots dos.

“El motiu de fer la campanya al mes de setembre és per coincidir amb la tornada al nou curs escolar i poder ajudar les famílies a comprar el necessari per a l’arrencada del curs i també per afavorir el comerç alteà en esta època per que els alteans consumisquen al municipi i afavorir així el consum local”; ha conclòs Jose Maria Borja, edil de Comerç, que ha convidat alteans i alteanes majors de 18 anys a participar d’esta nova campanya de Bo Consum.

Han sigut unes 150 les empreses que s’adheriren durant el mes d’agost a la nova campanya del Bo Consum. Empreses i comerços que estaran detallades a la web www.alteabonoconsumo.es  perquè el consumidor puga triar on gastar els seus bons. Es tracta d’empreses de diferents sectors com ara papereria, moda, calçat, perruqueria, restauració, botigues de benestar animal, art, decoració, etc.

Pin It on Pinterest