Select Page

A principis de setmana ha tingut lloc la ressembra de la gespa del camp de futbol que any rere any es porta a terme, per aquestes mateixes dates, amb l’objecte que el camp estiga en bones condicions fins a final de temporada; així ho ha explicat l’edil d’Esports, Pere Barber.

Els treballs, realitzats per Tecniverd, han tingut lloc durant dos dies i estos han consistit en la sega de la gespa, airejat del camp, ressembra, aportació d’insecticida i aplicació de manta d’homogeneïtat. Dilluns que ve es durà a terme un tractament fitosanitari. “Veient el progrés de la ressembra, segons es trobe la gespa a finals de novembre, podrà començar a utilitzar-se el camp de forma gradual”. Ha puntualitzat el regidor d’àrea.

Pere Barber ha conclòs demanant disculpes als usuaris del camp de futbol de gespa natural per les possibles molèsties que els puga ocasionar l’acció, “però és necessària una vegada a l’any perquè puguem gaudir d’un camp en les condicions adequades i es realitza en aquestes dates perquè, segons els tècnics, són les idònies per a aquest tipus de treballs “.

 

 

Pin It on Pinterest