Select Page

L’edil de Medi Ambient, Jose Orozco, ha realitzat un balanç molt positiu de l’acció de recollida de residus duta a terme diumenge passat en el marc de la campanya “Mans al Riu”. Una activitat en pro del medi ambient en què van participar 26 persones i es van recollir 279kg de residus.

Segons ha explicat Orozco, si es classifiquen els residus recollits, 60kg eren residus pertanyents al contenidor groc, com plàstics, llaunes, i envasos; 9kg de paper i cartró per al contenidor blau; 30 kg de vidre per dipositar al conteneros verd i 145kg de residus voluminosos com fustes, bateries de cotxe, calefactor, envasos d’oli de motor, escombres, cadires, etc.

L’edil ha destacat una àmplia participació de persones vinculades a Creu Roja, que al costat de la resta van recórrer des del Pont de l’Escorxador fins al Pont de Sogai, en forma circular, netejant la zona de residus. A tots ells, Jose Orozco ha agraït la seua col·laboració.

En acabar l’actuació, els participants van comentar la mateixa durant un àpat organitzat per a ells a la ciutat esportiva.

“Mans al Riu” és una acció mediambiental que porta una dècada realitzant-se en la Comunitat Valenciana i que diumenge passat unia els municipis participants amb un mateix objectiu, posar un granet de sorra a favor del Medi Ambient. En total s’estima que els kg de residus recollits diumenge a la campanya van ser 9.423.

Pin It on Pinterest