Select Page

La Ruta de l’Aigua, organitzada per la regidoria de Turisme, ha comptat amb la participació de més de 30 persones que han volgut conèixer de primera mà part de la història i patrimoni d’Altea de boca del historiador Juan V. Martín Devesa.

La cita tenia lloc el passat dissabte 10 de desembre i hi acudien tant alteans i alteanes com turistes, que juntament amb Martín Devesa van aprofundir en la història d’Altea a través de la importància de l’aigua en diferents sectors com el de l’agricultura, la sanitat. i el urbanisme. En el transcurs del recorregut de la Ruta de l’Aigua, que partia de la Plaça de l’Ajuntament a les 11:30h, es visitaven dos emblemàtics llocs com són el Poador del Pontet, del segle XVIII i la Plaça de l’Aigua on es troba l’Aljub del Molí de Bellaguarda, del segle XV.

Com cada ruta guiada que s’organitza des del departament de Turisme, encapçalat per l’edil Xelo González, es tractava d’una activitat gratuïta amb l’objectiu de donar a conèixer el patrimoni cultural d’Altea. “Les rutes turístic culturals que organitzem des del departament són una bona oportunitat per conèixer els detalls del patrimoni d´Altea i també complir amb un dels ODS de l´agenda 2030”. Assenyalava la regidora, que agraïa la participació dels assistents i també la dedicació de Juan V. Martín Devesa.

Pin It on Pinterest