Select Page

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Altea està realitzant labors de neteja i desbrossament en el riu Algar. Esta actuació, dins del Pla de Manteniment del Riu Algar, aprovat per la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, està incidint principalment en el desbrossament i manteniment de sendes per a millorar su accessibilitat i la prevenció contra incendis. A més, aquests treballs s’han acostat al llit del riu per a realitzar un desbrossament més profund.

L’àrea de Medi Ambient ha implantat un nou mètode per a eliminació de plantes aquàtiques invasores que consisteix a cobrir-les amb geotèxtil, en comptes d’extraure-les, perquè davant la falta de llum la planta muira, al no poder fer la fotosíntesi, i després retirar-les.

“Continuem treballant per mantindre en perfecte estat la zona del riu, per això s’han posat en marxa nous treballs de neteja i desbrossament i hem provat un nou sistema per a eliminar les plantes aquàtiques invasores; és un procés pioner en la zona pel que estem observant els seus resultats per a la seua implantació definitiva”, ha comentat Josep Orozco, regidor de Medi Ambient.

Pin It on Pinterest