Select Page

El dilluns 2 de setembre s’incorporaran als centres escolars els professors dels CEIP públics d’Altea, per ultimar la incorporació dels xiquets i xiquetes que enguany formaran part de la comunitat escolar del municipi, per al proper curs escolar 2019-2020. Previ a l’inici del curs, previst per al dia 9 de setembre, la regidoria d’Educació ha realitzat una sèrie d’obres de millora i manteniment de les instal·lacions del centres escolars públics d’Altea: El Blanquinal, Les Rotes, Garganes, Altea la Vella i l’Olla.

Al finalitzar el curs, el passat mes de juny, es van visitar cadascun dels centres per tal d’avaluar les seues necessitats. Estos treballs de millora abasten aspectes com fontaneria, fusteria i altres desperfectes. En este sentit, Vicenta Pérez, regidora de l’àrea, ha destacat la importància d’estes actuacions que són ‘’necessàries per a preparar el nou curs escolar 2019-2020 de forma òptima’’.

La regidora ha explicat en què han consistit estes obres després de revisar els centres i les seues aules. ‘’S’ha fet un manteniment general, atenent a les peticions de cada centre. Com ara treballs de pintura revisió de les tanques, s’han reparat els jocs infantils que tenien desperfectes, els serveis, desaigües, etc’’.

Al respecte d’obres concretes, Pérez ha destacat les realitzades a El Blanquinal i les Rotes. ‘’Al CEIP El Blanquinal s’ha continuat amb els treballs d’enrajolat dels corredors de la segona planta del centre, que ja es van començar l’any passat. I al CEIP Les Rotes s’ha pavimentat l’entrada des del carrer Reiet, així facilitem l’accés al centre per esta via, sobretot quan plou. Al mateix centre també s’ha podat un xop per malaltia de l’arbre, per evitar que es poguera trencar’’.

Finalment, la regidora ha desitjat a tota la comunitat educativa local, mestres, alumnes i mares i pares, ‘’un bon començament de curs i afrontar-lo amb molta il·lusió. De segur que serà molt emocionant’’.

Pin It on Pinterest