Select Page

El concurs de dibuix exposa les postals en uns particulars arbres de Nadal per diferents places del municipi

Amb motiu de les festes de Nadal, els alumnes dels col·legis públics d’Altea la Vella, El Blanquinal, Garganes, l’Olla i Les Rotes, han participat en la iniciativa “L’arbre dels xiquets”. La Regidoria d’Educació organitza este concurs de dibuix de postals nadalenques elaborades en els centres escolars.

En la present edició, les targetes premiades han sigut les de Malena Martínez Lloret, de segon curs del CEIP Altea la Vella; Alisa Mironova, d’infantil de cinc anys del CEIP L’Olla; i Maria Serrat Zaragozí, de sisé curs del CEIP Les Rotes. Amb estes postals premiades es confecciona la targeta de felicitació amb la qual l’Alcalde d’Altea i la Corporació Municipal feliciten les festes. A més a més, la regidora d’Educació, Vicenta Pérez ha fet entrega d’un lot de regals per a cadascun dels guardonats i un altre per a les seues classes.

Totes les targetes rebudes s’exposen en uns particulars arbres confeccionats amb les mateixes ubicats en la plaça de la Pau, la plaça de l’Església, la plaça del Convent, l’Avinguda Comunitat Valenciana i al jardí del Centre Cultural d’Altea la Vella. D’esta manera, “tots estos espais es visten de Nadal gràcies a tots els xiquets i xiquetes que, amb molta il·lusió, han elaborat les seues postals carregades d’alegria”, detalla l’edil. Pérez ha donat l’enhorabona als guanyadors i guanyadores, i ha agraït als centres escolars el treball realitzat.

Pin It on Pinterest