Select Page

El responsable municipal de Platges, Diego Zaragozí, i la regidora de Turisme, Xelo Gonzàlez, rebien ahir a Castelló les banderes que acrediten la qualitat de les platges alteanes.

Les platges d’Altea han rebut, un any més, la bandera Qualitur que acredita l’excel·lència en matèria de qualitat, medi ambient i accessibilitat. El responsable municipal de Platges, Diego Zaragozí, i la regidora de Turisme, Xelo Gonzàlez, recollien ahir al Centre de Turisme (CdT) de Castellò les banderes de mans del president de la Generalitat, Ximo Puig. En l’acte també va participar el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer.

Per al responsable municipal de platges, Diego Zaragozí, és ‘’una gran satisfacció haver rebut estes banderes per a les platges d’Altea’’. El regidor ha manifestat l’interès de l’equip de govern per seguir treballant en el manteniment i millora del litoral alteà i la conservació de la seua singularitat amb l’objectiu que tant alteans com visitants gaudisquen d’una costa neta, respectuosa amb el medi i sense massificacions’’.

Xelo González, regidora de Turisme, valorava positivament este reconeixement per a les nostres platges que són ‘’un dels atractius turístics d’Altea’’. ‘’La bandera Qualitur reconeix el treball diari realitzat pels ajuntaments perquè la nostra costa siga sinònim d’excel·lència turística, integrant els conceptes de qualitat, medi ambient i accessibilitat’’, assenyalava l’edil.

Estes banderes Qualitur es sumen a les Banderes Blaves aconseguides per les platges alteanes de l’Espigó, La Roda, Cap Blanc y el Port Esportiu gestionat pel CN Altea.

La certificació de les banderes Qualitur està vinculada al compliment de les normes ISO 9001 i 14001 de Qualitat i Medi Ambient. Enguany les han rebudes 176 platges de 37 municipis de la Comunitat Valenciana.

Pin It on Pinterest