Select Page

Els regidors de Platges i Turisme, Diego Zaragozí i Xelo González, van assistir dimarts passat al lliurament de les banderes QUALITUR de Turisme CV a El Campello. A l’acte també van ser presents el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, el director general de Turisme, Herick Campos i els alcaldes i edils dels municipis de la província d’Alacant que han sigut reconeguts. En total, Altea ha obtingut el distintiu per a nou platges, una més que l’any passat.

El responsable municipal de platges ha manifestat l’interés de l’equip de govern per continuar treballant en el manteniment i millora del litoral de la localitat i la conservació de la seua singularitat amb l’objectiu que “tant alteans com visitants gaudisquen d’una costa neta, respectuosa amb el mitjà i sense massificacions”.

“La bandera Qualitur reconeix el treball diari realitzat pels ajuntaments perquè la nostra costa siga sinònim d’excel·lència turística, integrant els conceptes de qualitat, medi ambient i accessibilitat”, assenyalava l’edil de Turisme.

Francesc Colomer ha recalcat durant l’acte que “parlem de qualitat, però no retòrica ni cosmètica, sinó d’una qualitat certificada” i ha incidit en què “aquest reconeixement pretén promocionar la qualitat de l’oferta turística d’un recurs tan emblemàtic per a la Comunitat, com són les platges”.

Aquest últim reconeixement se suma al de les Banderes Blaves aconseguides per les platges alteanes de Cap Blanch, La Roda i L’Espigó; i també pel Club Nàutic d’Altea i el Port Esportiu Marina Greenwich.

La certificació de les banderes Qualitur està vinculada al compliment de les normes ISO 9001 i 14001 de Qualitat i Medi Ambient. Enguany les han rebudes 177 platges de 36 municipis de la Comunitat Valenciana.

Pin It on Pinterest