Select Page

Divendres passat, el regidor de Comerç, Miquel De la Hoz, feia entrega dels diplomes acreditatius d’assistència al curs d’anglès per a comerciants. Una formació gratuïta, disposada per l’àrea de Comerç, a la qual han assistit 15 comerciants durant els mesos de maig i juny.

El curs ha tingut lloc al Centre Juvenil en horari de 8:45 a 9:45h, els dilluns dimecres i divendres. En total han estat 26 hores lectives i el nivell d’anglès impartit ha estat el bàsic, predominant les classes pràctiques amb vocabulari específic per als comerços inscrits.

Segons els participants, el curs ha estat molt útil per al seu treball, pel que estan molt contents per haver assistit.

Per la seua banda, l’edil de Comerç, ha indicat que “donada la satisfacció mostrada pels assistents i la demanda dels comerciants, des de l’àrea estem estudiant el posar en marxa nous cursos d’aquest tipus”.

Pin It on Pinterest